این واحد مسکونی یک خانه ی تابستانی موقت می باشد, که در بیابان های ساحلی لیما در 95 کیلومتری شهری در پرو بسط یافته است. کشیدگی زمین در شیبی ملایم و در یک موقعیت ممتاز به چشم اندازی پیش آمده در یک زمین گلف و یک چشم انداز جانبی به دریا واقع شده است. به عنوان نقطه ی آغازین, یک تراس بزرگ و راحت بر روی یک استخر شنای طولی به منظور نمایان کردن فضای اصلی قرار گرفته است. در هر دو وجهه ی طرح مناطقی سبز تعبیه شده, تا ورود نور طبیعی را به سطوح پایین تر ممکن سازد.

این مناطق سبز یک حجم سبک در بخش بالایی که از پایه جدا شده را تعریف می کند. طبقه در قامت عنصر اصلی این ترکیب دیده می شود. این حجم یک نقش برجسته در یک مسیر محصور و با فراهم آوردن نور به وضوح زیباشناسی را تعریف می کند. خورشید به جبهه ی پشتی ساختمان می تابد, در تولید راه حلی که سایه ای ضروری در کف با بسط حاشیه ی بالایی حجم به منظور پویایی بیشتر ساختمان فراهم می آورد. حجم اصلی معلق سپس یک حجم مورب شناسا را نشان می دهد که از نمای جلویی و از خارج از طرح ممکن شده است.

این نتیجه ی مورب به مثابه حرکتی مرکب  به عنوان یک سطح شیب دار در تراس, در دو راه پله و در دهانه های نامنظم در نمای جانبی تکرار شدند. دیگرعناصر شامل زیباشناسی مورب در دیوارهای محیط می باشند. همراه با فراهم آوردن حوزه ی خصوصی در سطحی پایین تر. آنها با یکدیگر موجب ترکیب حجم بالایی معلق و چارچوب پایینی اتاق خواب های فرعی شده اند. این فرایند وحدتی هموار و مداوم در سه سطح واحد در تولید یک عنصر پویا فراهم آورده است.

مصالح استفاده شده در ساختمان دیوارهایی به رنگ سفید و هم چنین دیوارهای بتنی اکسپوز در نظر گرفته شده اند, و طبقه ها به رنگ خاکستری روکش شدند, و به فضای داخلی یک اتمسفر خنثی که به دقت روشن می شود داده اند. برای تشدید فضا و سیالیت در پیاده راه بین محیط های متفاوت. دسترسی به خانه در بیشتر بخش های ارتقاع گرفته در پشت ساختمان است. این طرح در سه سطح در نظر گرفته شدند: بخش بالایی به مسیر وسائل نقلیه و دسترسی پیاده راه ختم می شود, ورودی از کنار ساختمان با چشم اندازی مماس با حجم معلق گرفته شده است.

یک حیاط باز به سالن خانه منتهی می شود, و از این نقطه پله ها به سمت پایین به سمت یک فضای جمعی جهت می گیرند. یک پل دسترسی به اتاق اصلی را فراهم می کند. فضای جمعی, استخر و آشپزخانه در سطح میانی قرار گرفته این مناطق بیشتر گشوده شده و در ارتباط با چشم انداز طراحی شدند. اتاق خواب های فرعی, اتاق خانواده و بخش سرویس دهی در سطح پایینی قرار گرفته است. دو اتاق خواب یک نمای پیش آمده دارد. در حالی که بخش های دیگر از طریق دهانه های جانبی روشن شدند.



  ادامه مطلب ...


معمار صاحب نام ژاپنی کنگو کوما یک خانه ی خصوصی یک طبقه را در ژاپن شرقی ساخته، و آن را "باغچه ی پی سی" نامیده است. این برنامه در شکل آسیاب بادی با چهار اتاق مجزا و مستقل نشأت گرفته از طراحی مرکز محور تنظیم شده ، یک باغچه خانه را با هر منطقه مربوط به اتاق همسایه احاطه کرده، و این گونه از شکل دهی یک وابستگی محکم با محیط طبیعی را فراهم می آورد.

در بخش های داخلی هر اتاق با مصالح مختلف شاخص شده و احجام واضح و قابل تشخیص را ایجاد کرده است. درب های بزرگ کشویی مرز بین فضای داخلی و خارجی را از بین برده، و حس روشنایی و وضوح را به درون خانه کشیده است. موقعیت صخره ای ساختمان روش های ساخت سبک وزن را ممکن ساخته، چنانچه بخش های بتنی پیش از ریخته گری در سرتاسر طرح بکار گرفته شده است.



  ادامه مطلب ...


در نزدیکی شهر والنسیا، شرکت معماری فران سیلوستر، خانه ای مسکونی برای یک خانواده را با فرمی به شدت محدب طراحی نموده است. "خانه ی بالینت" دارای نمایی بسیار ممتد است که نه تنها ساختمان را محصور نموده، بلکه از فشاهای داخلی هر دو طبقه نیز از لحاظ بصری پنهان می نماید.

این خانه که در لبه ی اولیه سایت قرار گرفته است؛ فضای کافی را برای ایجاد استخری هلال شکل و باغی بزرگ به همراه پوشش های گیاهی متنوع و مرزهایی سبز، امکان پذیر نموده است. فضای زندگی در این طرح، در اطراف یک وُید مرکزی قرار گرفته است که از مرکز سازه بالا رفته و فضاهای داخلی را به هم متصل می سازد.

سطح گسترده و باز طبقه همکف به فعالیت های اجتماعی خانه اختصاص یافته و به همراه یک آشپزخانه ی وسیع به پاسیوی استخر منتهی می گردد. در طبقه ی بالا، یک اتاق خواب اصلی با تراسی بر روی بام، مشرف به باغ قرار گرفته است؛ در حالی که دو اتاق خواب دیگر در ابتدای پلان قرار گرفته اند.


  ادامه مطلب ...

126 architecture


127 architecture


  ادامه مطلب ...


صاحبان خانه یک سرپناه برای آخرهفته هایشان درخواست کردند. آنها یک خانواده ی آلمانی-شیلیایی هستند. خط ساحلی صخره ها با 10 کیلومتر طول و 200 متر ارتفاع جایی که هیچ ساختمانی موجود نیست، در این منطقه به چشم می آید. مردم این ناحیه جلبک و غذاهای دریایی شیلی برداشت می کنند. دسترسی به ساحل توسط مسیرهای دشواری زمان زیادی برای رسیدن به ساحل را به خود اختصاص می دهد.

این خانه در یک نقطه ی خاص از صخره با شکاف هایی به سمت غرب، شرق و شمال خانه که یک وضعیت جزیره ی را تولید کرده، قرار گرفته است. این خانه با مدول های چوبی چنانچه تمام اسکلت (تیرها و ستون ها) قابل مشاهده هستند، طراحی شده است. تمام اسکلت با کربولینیم(به رنگ سیاه) اشباع شده، و پوششی از قهوه ای تیره بر بدنه ها ظاهر شده است. فضای داخلی با دیوار و سقف سفید پردازش یافته و کف از چوب ساخته شده است. ساختار در مسیری ساده تنها با چوب و کارگرهای بومی ساخته شده اند.

دو اتاق خواب، اتاق نشیمن و آشپزخانه در یک فضا در نظر گرفته شده اند. در طول روز این اتاق ها کاربری های انعطاف پذیری تولید می کنند. در شب، درب های بزرگ حریم فضایی را فراهم می کنند. ابعاد این حجم 6 در 12 متر است. تراس ها به سمت غرب، شمال و جنوب برای جذب نور خورشید طراحی شده اند. در این تراس ها از اسلایدهای 2 در 6 اینچ و یک اسلاید 2 اینچ جدا از یکدیگر تولید کرده، و سایه های را به بافت می دهند. بر روی بام یک تراس 100 درصد آفتابی است.

به سمت جنوب، در اینجا یک "کوبا" یک گونه از جکوزی های چوبی که آب آن با آتش گرم می شود. این "کوبا" با رمپ به اتاق مهمان متصل می شود. سایت مطرح شده بسیار قوی است، و در غرب اقیانوس آرام از نقطه ی مرتفع چشم اندازی به جهت شمال، جنوب و شرق به سوی صخره ها ارائه می دهد.

 

ادامه مطلب ...

طرح پیش رو بر  دامنه ی کوه در جایگاه یک عنصر مجرد نشسته، و با باغی بزرگ در زمین های اطراف ادغام شده است. پیکره ی اصلی ساختمان شامل دو عنصر مطرح شده بر روی شیب شمال و جنوب می باشد. یک فضای باز و مرتفع بین عناصر تولید شده در قامت ماحصل حرکت افقی ساختمان ورودی و گشودگی مرکزی را شکل داده است. ساختمان هم راستای خیابان شامل یک زیرزمین، طبقه ی همکف و اول می باشد. تراس جلویی ساختمان مستقیماً به باغ و استخر دسترسی دارد.

در نمای جنوبی ساختمان فضایی برای مهمان و بازی بچه ها، و در جهت شمال اتاق خواب اصلی با تراسی در جلوی آن قرار گرفته است. ساختمان از ساختاری بتنی ساخته شده، سازه ی طبقات بر پایه ی ستون قرار گرفته و با یک چارچوب فلزی تقویت شده است. نماهای ساختار اصلی ساختمان با طبقه به سقف و شیشه سرهم بندی شده است. دیوارهای شیشه ای تا حدودی با سنگ آهک پرتغالی پوشیده شدند. بام در قامت غشا سقف طراحی شده، و قسمت بیرون زده ی آن در جهت شمال ورودی را می پوشاند.

در فضای داخلی نور، رنگ و کیفیت مواد غالب بر فضا است. شومینه با بلوک های بتنی بر اتاق نشیمن تأکید دارد. پلکان گشوده به مثابه یک طرح دو سطحی متصل شده به تمام بخش های خانه عمل می کند. در طبقه ی اول یک چشمه ی آبگرم 40 متر مربعی با جکوزی و اتاق تعویض لباس جای گرفته، اینها دو عملکرد را با یکدیگر ترکیب کرده، و یک چشم انداز خارق العاده را ارائه می دهند. باغ و استخر به یک جلوخان و مستقیماً به خانه متصل شده است.


 

ادامه مطلب ...

Villa Marmacen4 architecture 

 

Villa Marmacen3 architecture 

ادامه مطلب ...

condominio baleia0 architecture 

 condominio baleia architecture 

ادامه مطلب ...